Prvi poraz Borca na pripremama

Fudbaleri Borca pretrpeli prvi poraz na pripremama u Crnoj Gori, pošto su izgubili od Rudara iz Pljevalja sa 2:1.

Izvor: JT

Utorak, 21.02.2012.

23:04

Default images

Čačanima je to bila pretposlednja utakmica na pripremama, a generalnu probu pred start prolećne polusezone imaću u petak, protiv Mogrena u Budvi.

Posle izjednačene igre u prvih pola časa fudbaleri drugoplasiranog tima crnogorskog šampionata su došli u vođstvo. Sudija je u 38. minutu dosudio najstrožiju kaznu, a Francisković je bio siguran sa bele tačke.

Iako je u nastavku Borac zaigrao agresivnije, fudbaleri iz Pljevalja duplirali su prednost posle greške Čačana, a strelac je bio Herić u 75. minutu. Čačani su od tada nastavili sa napadima, a počasni gol postigao je Radivojević u 83. minutu.

Ušli smo u utakmicu lošije nego u prethodnim duelima na Crnogorskom primorju. Nesmotreno smo skrivili jedanaesterac i dozvolili rivalu da povede. Posle toga je dobru šansu propustio Jovanović. U nastavku utakmice smo bili kud i kamo bolji, sa dosta presinga u igri. U jeku naših napada primili smo gol iz greške, ali se nismo predali i u finišu smo postigli gol. Moglo je biti nerešeno, ali je i ovaj rezultat zaslužen i predstavlja opomenu u pravom trenutku. Mislim da su mnogi poleteli posle dobrih igara i rezultata u pripremnom periodu i smatram da iz ovog poraza moramo izvući pouke i otkloniti uočene greške“, rekao je šef stručnog štaba Borca Slavko Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: