Mikić: "Igra protiv Horsensa model"

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mikić izjavio je da su "crveno-beli" odlično radili na pripremama, ali da će jedino merilo toga biti igre u nastavku prvenstva.

Izvor: AK

Utorak, 21.02.2012.

22:24

Default images

Drugoplasirani tim Jelen Superlige će početkom marta drugi deo sezone otvoriti protiv subotičkog Spartaka, a do tada je ostalo da se završi posao u Turskoj.

"Dobro nam je došao ovaj produženi boravak u Turskoj. Imamo najbolje uslove za rad, a svakako da smo se bolje spremili nego da smo bili zavejani u beogradskom snegu", započeo je Nikola Mikić.

Mikić zna šta su im prioriteti tokom priprema, a od njih nije odustao ni tokom ovog razgovora.

"Najvažniji su nam fizička sprema i taktičko uigravanje. Na tome insistiramo kroz treninge, a prijateljske utakmice nam služe kako bismo proverili stanje u kojem se nalazimo. Verujte mi, dobro stojimo na terenu, odigrali smo dosta kvalitetnih mečeva, a najbolji ćemo biti kad počne prvenstvo".

Odigrano je sedam prijateljskih mečeva, a Nikola zna na kojem su pružili svoj maksimum.

"Utakmica protiv danskog Horsensa je zadovoljila sve ukuse stručnog štaba. Igrali smo najzrelije od početka zimskih priprema i nema sumnje da nam je taj duel model koji moramo da sledimo u nastavku. Delovali smo kao ekipa, odradili sve što je trener od nas tražio i to spojili u jednu celinu. Mogu vam reći da su Prosinečki i Radaković bili prezadovoljni", uz osmeh je prokomentarisao Mikić.

Poruka najvernijim navijačima pred početak prolećnih izazova je jasna.

"Ne želim da dajem bilo kakva obećanja osim da ćemo svi u timu "izginuti" za boje koje nosimo na dresu. Prethodnih sezona smo se zaletali u izjavama ali ovog puta je drugačije. Strpite se, a mi ćemo vam sve vratiti na terenu", u optimističnom tonu je završio Nikola Mikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: