B92: Jovanović neće biti selektor

Kako B92 nezvanično saznaje iz Fudbalskog saveza Srbije, niko nije razgovarao sa Ivanom Jovanovićem oko preuzmanja funkcije selektora Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2012.

19:29

Default images

Prema našim izvorima, predsednik FSS Tomislav Karadžić, kao ostali visoki funkcioneri Saveza, su se poslednji put sa Jovanovićem razgovarali na dodeli Zlatnih lopti, krajem decembra prošle godine.

Međutim, ni tada nije pokrenuta ni formalna, ni nezvanična konverzacija na temu preuzimanja selekcije Srbije.

Ta informacija o Jovanoviću ne odgovara istini, mi ćemo najverovatnije sredinom marta početi i zvanične razgovore sa kandidatima za funkciju selektora Srbije. Među njima, kako stvari stoje, izvesno neće biti Ivana Jovanovića, koji ima izuzetno jak ugovor sa kiparskim APOEL-om. Tek posle povratka sa turnira na Kipru ćemo napraviti i konačnu listu kandidata koje ćemo kontaktirati i zakazati razgovore“, rekao je za B92 izvor iz vrha Fudbalskog saveza Srbije.

Kako saznajemo, glavni kandidati za selektora su i dalje Siniša Mihajlović i Ljubiša Tumbaković (sa kojim je Tomislav Karadžić već razgovarao), ali i vršilac dužnosti selektora Radovan Ćurčić, koji ima veliku podršku unutar Saveza.

Srbija bi novog selektora trebalo da dobije do kraja marta, da bi mogao da vodi ekipu već na prvim sledećim prijateljskim utakmicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: