LŠ: CSKA u finišu do remija

Fudbaleri CSKA i Real Madrida remizirali su 1:1 (0:1) u meču osmine finala Lige šampiona odigranom u Moskvi.

Izvor: AK

Utorak, 21.02.2012.

18:59

Default images

Prednost Madriđanima na nezgodnom gostovanju doneo je Kristijano Ronaldo pogotkom u 28. minutu, ali je remi Rusima doneo pontus Pontus Venrblom u nadoknadi vremena.

Srpski reprezentativac Zoran Tošić igrao je od 82. minuta veoma zanimljivog meča u hladnoj Moskvi u kojem su oba tima imala šansu za pozitivan rezultat.

Žoze Murinjo je već u 15. minutu morao da menja u napadu i umesto verovatno povređenog Karima Benzeme da uvede Argentinca Gonsala Iguaina.

Prvu šansu na meču imao je CSKA, ali je šut Dumbie prošao pored stative Real Madrida. U nastavku meča konkretniji je bio Real, a najbolju šansu imao je Samir Kedira koji je posle sjajne kacije Alonsa i šuta Iguaina dobro šutirao iz sjajne pozicije, ali je fenomenalno reagovao Čepčugov, treći golman Moskovljana.
Beta
Real je do vođstva konačno stigao u 29. minutu kada je posle odbijene lopte nakon intervencije odbrane CSKA, Kristijano Ronaldo levom nogom dijagonalom po zemlji zatresao mrežu.

U drugom delu meča Real je kontrolisao stanje na terenu i pored nastojanja CSKA da savlada Ikera Kasiljasa. Na kraju, "armejci" su uz malo sreće ipak uspeli u tome.

Mrežu Rela na gostovanjima u Ligi šampiona prvi put ove sezone uspeo je da zatrese debirant iz Švedske, Pontus Vernblom koji je u trećem minutu sudijske nadoknade uhvatio sjajan volej.

U derbiju dana, a možda i runde, Napoli je bio ubedljvi protiv Čelsija na "San Paolu".

CSKA Moskva: Čepčugov, V. Berezucki, Ignaševič, A. Berezucki, Ščenjikov, Vernblom, Aldonjin (Honda 68'), Tošić (Necid 82'), Dzagojev, Dumbija, Musa (Oliseh 64').

Real Madrid: Kasiljas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Koentrao, Kedira, Chabi Alonso, Ozil (Albiol 85'), Kaljehon (Kaka 75'), Ronaldo, Benzema (Iguain 16').

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: