All Star: Morou u Draženovom dresu

Predstojećeg vikenda u NBA ligi je na programu All Star meč u Orlandu, a jedan igrač Nju Džersi Netsa odaće počast preminulom Draženu Petroviću.

Izvor: Ak

Utorak, 21.02.2012.

18:19

Default images

Bek "mrežica" Entoni Morou takmičiće se u subotu veče u šutiranju trojki, a nastupiće u Petrovićevom dresu sa brojem tri koji je Hrvat nosio dok je igrao u NBA ligi.

"Sećam se, iako ne najbolje, da je bio veoma, veoma dobar šuter", izjavio je Morou, Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske prosečno je postizao 20 poena po meču uz šut za tri poena od 43.7%.

Petrović je za Netse igrao od 1991. do 1993. godine kada je u 28. godini života poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. a dres sa brojem tri se nalazi pod svodovima dvorane u kojoj igraju "mrežice“, odnosno povučen je iz upotrebe.

Morou (26) ove sezone prosečno postiže 41.4% trojki i jedan je od favorita na predstojećem "Ol staru". Rivali će mu biti branilac titule Džejms Džons iz Majajmija, njegov saigrač Mario Čakmers, potom Džo Džonson iz Atlante, Kevin Lav iz Minesote i domaćin Rajan Anderson iz Orlanda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: