Partizan bolji od Đangsua

Fudbaleri Partizana savladali su kineski Đangsu na pripremamau Antaliji sa 2:0 (1:0), u četvrtoj proveri na pripremama u Turskoj.

Izvor: ÈŽ

Utorak, 21.02.2012.

14:47

Default images

Partizan je poveo u 17. minutu golom Dejana Babića, a konačan rezultat postavio je Stefan Babović u nadoknadi vremena.

"Crno-beli" se u Beograd vraćaju u subotu, a do tada će odigrati još dva meč - protiv Dinama iz Moskve (u četvrtak) i Tereza (u petak).

Partizan je igrao sa kineskom ekipom igran jer je iranski Sepahan otkazao meč.

Trener Partizana Avram Grant meč je odigrao sa dve različite postave, a počeo je sa timom: Petrović, Ostojić, Anderson, Stanković, Lazevski, Saša Marković, Smiljanić, Babić, Saša Ilić, Dijara, Eduardo.

Već na samom početku u petom minutu veliku šansu propustio je Eduardo, koji je šutirao po zemlji sa 16 metara, ali mu je golman uhvatio "živu" loptu. Osam minuta kasnije, posle kornera koji je izveo Babić, Eduardo je glavom šutirao pored gola Denga.
partizan.rs
Partizan je pobeu u 17. minutu. Aleksandar Lazevski je prošao dvojicu po levoj strani, vratio loptu po zemlji do Dejana Babića, koji je iz prve šalje u mrežu.

Prvu šansu Kinezi su imali u 23. minutu, ali je Ren poslao loptu pored gola Petrovića. Partizan je u naredna tri minuta imao dve izgledne šanse, ali Babović i Eduardo ih nisu realizovali.

Pet minuta kasnije Ilić centaršutem pronalazi Dijaru, ali Senegalac loptu pored gola kineske ekipe. Kinezi su imali dve izgledne prilike u 34. i 36. minutu, oba puta Petrović je sjajno reagovao.

Osam minuta pre kraja poluvremena iskljućen je igrač Đangsua Danalače. Trener Đangsua Dragan Okuka je žustro protestovao kod sudija zbog čega je meč bio prekinut na nekoliko minuta. U 42. minutu na dodavanje Babića Anderson šutira tik pored gola Đangsua.
partizan.rs
Kinezi su u drugom poluvremenu igrali sa 11 igrača, nakon dogovara dva trenera, a Grant je na teren izveo sledeći sastav: Stojković, Miljković, Rnić, Stanković, Volkov, Kamara, Babović, Vukić, Tomić (Ninković 85′), Marković Lazar (Manga 85′), Diarra (Eduardo 72′).

Prvu šansu u drugom poluvremenu za Partizan imao je Vukić, ali nije bio precizan. Od 58. do 62. minuta Vukić, Tomić i Babović su pokušavali da se upišu u strelce, kineski golman je ostao nesavladan.

U 62. minutu Stojković brani udarac glavom Jevtića sa 20 metara. U narednih desetak minuta ređali su se šutevi sa dvadesetak metara na obe strane, golmani su ostali nesavladani.

Ponovo je Eduardo imao priliku za gol, ali je sa 10 metara šutirao preko gola. Igrao se 86. minut. U nadoknadi vremena Paprtizan potvrđuje pobedu. Mladi Nikola Ninkovića pronalazi Babovića koji loptu šalje po sredini gola u mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: