Đoković gost kod premijera VB

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je u ponedeljak gost bitanskog premijera Dejvida Kamerona , uoči dodele prestižnih sportskih nagrada "Laureus".

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.02.2012.

20:25

Default images

Đoković je došao na prijem koji je Kameron organizovao u svojoj rezidenciji u Londonu, u ulici Dauning strit 10, u čast svih nominovanih sportista za nagradu.

Srpski teniser je na prijem stigao u društvu devojke Jelene Ristić, a sa Kameronom je razgovarao o više tema kako je i bilo najavljeno.

Bilo je to drugi put u poslednjih nekoliko godina da Đoković dobija poziv od Kamerona. Prethodno su se susreli sredinom novembra 2010, pred završni turnir sezone kada je Đoković bio u društvu Rafaela Nadala, Rodžera Federera, Endija Mareja i drugih učesnika Masters kupa.

"Nagrada, za koju se svi borimo, takoreći je sportski Oskar. Samo kada vidite imena koja su je osvajala, sama elita. Srce mi je zaigralo kada sam izabran u užu konkurenciju. Nadam se novoj pobedi", rekao je Đoković.

Glavni konkurent Đokoviću za titulu sportiste godine biće fudbaler Barselone Lionel Mesi. Laureus nagrada smatra se za jedno od najprestižnijih priznanja u svetu sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: