Tijago Mota blizu PSŽ-a

Meč u Kupu sa Napolijem mogao bi da bude poslednji za Motu u dresu Intera, pošto je dobio 'zeleno svetlo' da pređe u Pari Sen Žermen.

Izvor: Ana Andriæ

Sreda, 25.01.2012.

19:02

Default images

Motin menadžer Dario Kanovi potvrdio je da je fudbaler dobio dozvolu uprave "neroazura" da pregovara o transferu u PSŽ, ali i da je neophodno da prvo klubovi dogovore detalje transfera.

Ugovor bi bio potpisan na tri i po godine, a njegova vrednost je procenjena na 4.5 miliona evra. Inter bi na ime obestećenja dobio 10 miliona evra.

"Mota je dobio dozvolu da pređe u PSŽ pa bi mu meč protiv Napolija mogao da bude poslednji u dresu Intera. Još nismo razgovarali sa predstavnicima francuskog kluba, jer je neophodno da PSŽ prvo dogovori detalje sa Interom", kazao je Kanovi italijanskim medijima.

Mota ima 29 godina, rođen je u Brazilu, ali ima italijanski pašos i za "Azure" je odigrao osam utakmica i postigao jedan gol. Pre Intera, Mota je igrao za Barselonu, Atletiko Madrid i Đenou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: