Prosinečki: "Dobra igra, loš teren"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je svoje igrače posle pobede i u drugom pripremnom meču na crnogorskom primorju.

Izvor: AK

Sreda, 25.01.2012.

15:36

Default images

Drugoplasirani tim Jelen Superlige je nakon ubedljivog trijumfa protiv Grblja u prvoj proveri u Budvi, u sredu sa 2:1 savladala Petrovac.

"Zadovoljan sam onime što su igrači pružili, iako je teren bio zaista loš, pogotovo u drugom poluvremenu. U prvom je još nekako i moglo da se igra, ali je u drugom bilo zaista previše blata i akcije nisu mogle da se povežu", rekao je Prosinečki.

"Uprkos tome, ekipa je pokazala veliku želju, trud i htenje, iako smo juče imali dva izuzetno teška treninga. Petrovac je borbena ekipa, i ova provera nam je dobro došla protiv takvog tima", dodao je trener Zvezde posle druge pobede na pripremama.

Prosinečki se osvrnuo i na debije Netenijela Asamoe i Marka Mirića.

"O Miriću znam sve, a za ocenu Asamoinih kvaliteta je rano, jer je i on imao naporne treninge. Vidi se da ima veliku želju i da se dobro odnosi prema dresu. Naravno, ima i kvalitet, ali, kažem, rano je iznositi zaključke, posebno jer ovakav teren zaista nije odgovarao brzonogom napadaču poput njega", rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: