Pepe igra protiv Barselone u sredu

Trener Real Madrida Žoze Murinjo uvrstio je portugalskog defanzivca Pepea među 18 igrača koji će konkurisati za revanš meč protiv Barselone u Kupu Kralja.

Izvor: AK

Sreda, 25.01.2012.

14:07

Default images

Španska štampa označila je Pepea kao "sramotnog" zbog divljačkog nasrtaja na Lionela Mesija u prvom meču dva tima u Madridu pre sedam dana.

Murinjo je Pepea izostavio iz tima u meču sa Atletik Bilbaom tokom vikenda, navodno zbog problema sa povredom, ali se spekulisalo da je trener Reala suspendovao zemljaka zbog incidenta.

Međutim, Pepe će biti u konkurenciji za revanš meč polufinala Kupa Kralja na "Kamp Nou" u sredu od 22.00 sati. Da li će on biti u startnoj postavi, malo je verovatno, ali je sigurno da će Murinjo morati na pronađe neki novi trik kako bi nadoknadio 1:2 iz prvog duela za plasman u finale.

Pepe je dospeo u centar pažnje kada je prošle srede na "Santjago Bernabeu" nagazio na ruku Lionela Mesija, dok je ovaj ležao na terenu. Defanzivac Reala nije kažnjen zbog ovog incidenta.

Portugalac se izvinio Argentincu, ali je istakao da se sve dogodilo slučajno, i da nije imao nameru da povredi rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: