Kup: Mirandes prvi polufinalista

Fudbaleri Deportiva iz Mirandesa pobedili su Espanjol sa 2:1 (0:0) u revanš utakmici četvrtine finala španskog Kupa Kralja.

Izvor:

Utorak, 24.01.2012.

23:41

Default images

Trećeligaš je do pobede došao golom Kanede u 91. minutu meča.

Mirandes je odlično odigrao i prvu utakmicu u Barseloni kada je sve do 84. minuta ima dva gola prednosti, ali je ekipa Espanjola sa tri gola postignuta za samo četiri minuta ipak pobedila sa 3:2. Zbog gola u gostima Mirandes je eliminisao Espanjol iz španskog kupa.

Protivnik trećeligašu u polufinalu biće bolji iz duela Atletik Bilbao - Maljorka. Baskijci su u prvom meču slavili sa 2:0.

Espanjol je poveo kao gost golom Fonte u 47. minutu. Ipak deset minuta kasnije golom Infantea Mirandes stiže do izjednačenja, a isti igrač je proigrao Kanedu kod pobedonosnog gola postignutog u sudijskoj nadoknadi vremena.

U sredu (22h) je na programu i revanš meča četvrtine finala u kome se u trećem "El klasiku" ove sezone sastaju Barselona i Real Madrid. U prvom meču odigranom u Madridu Barselona je pobedila sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: