Juve lako preko Rome do polufinala

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Italije Juventus je u Torinu sa ubedljivih 3:0 (2:0) pobedio Romu i tako postao prvi polufinalista.

Izvor:

Utorak, 24.01.2012.

23:15

Default images

Trenerio Antonio Konte i Luis Enrike na teren su poslali kombinovane sastave, ali je od prvih minuta domaći tim pokzao da je spremniji za pobedu.

Juventus je poveo već u šestom minutu golom Đakerinija posle sjajne asistencije preko celog terena. Đakerini je rutinski savladao Stekelnburga.

Strelac prvog gola je teren napustio dva minuta pre kraja meča kada ga je zamenio srpski reprezentativac Miloš Krasić. Legenda Juventusa Alesandro Del Pjero sjajnim golom u 30. minutu duplirao je prednost svog tima.

Poslednjih dvadesetak minuta meča "stara dama" je igra sa igračem više pošto je Lamela dobio crveni karton. Konačan rezultat postavio je danski reprezentativac Kjer autogolom u 90. minutu meča.

Ostale utakmice četvrtine finala Kupa Italije na programu su u sredu.

Kup Italije, 1/4f:
Juventus - Roma 3:0
Đakerini 6, Del Pjero 30, Kjer 90ag
sreda:
17.30h Kjevo - Sijena
20.45h Lacio - Milan
20.45h Napoli - Inter

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: