KAN: Gana startovala pobedom

Fudbalska reprezentacija Gane uspešno je startovala na Kupa afričkih nacija pošto je u Fransvilu pobedila selekciju Bocvane sa 1:0 (1:0).

Izvor:

Utorak, 24.01.2012.

20:11

Default images

Reprezentacija koju se klupe vodi srpski trener Goran Stevanović je do pobede došla zahvaljući golu Džona Mensaha u 25. minutu.

Gana je poslednjih pola sata utakmice igrala sa igračem manje pošto je strelac pobedonosnog gola Mensah zaradio crveni karton. U drugoj utakmici D grupe Kupa afičkih nacija od 20 časova igraju Mali i Gvineja.

Na klupi reprezentacije Gane sedeli su bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana - defanzivac Li Adi i napadač Prins Tejgo. Još jedan bivši napadač Partiazana Dominik Adija se nije našao među 23 fudbalera Gane na koje Goran Stevanović računa na Kupu afričkih nacija iako je bio standardan član reprezentacije u kvalifikacijama za KAN.

I Jelen Superliga ima "predstavnika" na Kupu afričkih nacija pošto za reprezentaciju Libije nastupa levi bek Jagodine Mohamed el Munir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: