Stevanović: „Važnije nego finale“

Selektor Gane Goran Stevanović rekao je da smatra da je utakmica sa Bocvanom na startu Kupa afričkih nacija važnija od potencijalnog finala.

Izvor: JT

Utorak, 24.01.2012.

12:53

Default images

Četvorostruki šampioni Afrike su favoriti za osvajanje nove titule, a prvi meč u Ekvatorijalnoj Gvineji igraju u utorak od 17 časova protiv Bocvane, koja debituje na šampionatu.

Utakmica sa Bocvanom je veoma važna, važnija čak i od finala, jer vam u finalu ne treba posebna motivacija. Ovaj šampionat je prepun iznenađenja i moramo da damo svoj maksimum, 100 odsto na svakoj utakmici“, rekao je Stevanović, „Bocvana je veoma dobar protivnik, to je pokazala pošto se kvalifikovala ispred tima kao što je Tunis. Svesni smo svog kvaliteta i želimo da ovom prvom utakmicom pošaljemo jasnu poruku rivalima“.

Napadač Gane Asamoa Gijan, koji se oporavio posle povrede tetive prošlog meseca, deli optimizam sa selektorom.

Verujem u ’crne zvezde’. Ne nipodaštavamo nijedan tim, spremni smo. Imali smo dve nedelje ozbiljnih treninga u Južnoj Africi, motivisani smo i željno isčekujemo prvu utakmicu. Nismo pod pritiskom, ali znamo šta moramo da uradimo“, rekao je Gijan.

Više o Kupu afričkih nacija možete da pročitate u rubrici 'Teme'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: