Vuković: "Kontrolisali smo meč"

Selektor reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je posle pobede nad Češkom u da je zadovoljan jer je njegova ekipa svih 60 minuta kontrolisala meč.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 11.01.2012.

20:55

Default images

"Imamo još tri dana da se odmorimo i osvežimo za prvi meč sa Poljskom. Mislim da smo na priprememama uspeli da uradimo dosta toga što smo planirali. Ima još detalja. Najvažnije je da smo shvatili da možemo da pobeđujemo", rekao je Vuković.

Srbija je u beogradskoj hali Pionir pobedila Češku sa 26:21.

Bek reprezentacije Srbije Nenad Vučković ocenio je da njegova ekipa još mora da popravi neke stvari.

"Mislim da je pozitivna stvar što smo na ovoj utakmici primili samo 21 gol. Probaćemo još da popravimo neke stvari i da odigramo dobro protiv Poljske. Pokazali smo publici kako možemo da igramo i nadam se da će nas na početku prvenstva podržati još više, a da ćemo mi odigrati još bolje".

Selektor reprezentacije Češke Martin Liptak rekao je da je njegovoj ekipi koristio rad sa srpskim timom i dodao da se nada da će dva nacionalna tima nastaviti saradnju.

"Čestitam na pobedi, zadovoljan sam što se niko od igrača na utakmici nije povredio. Koristio nam je ovaj rad sa Srbijom i nadam se da ćemo nastaviti da sarađujemo. Moja ekipa još ne igra na odgovarajućem nivou, ali imamo još tri dana do utakmice sa Nemačkom".

Češka će se takmičiti u Grupi B u Nišu sa Švedskom, Nemačkom i Makedonijom, a Liptak je istakao da "drži palčeve" reprezentaciji Srbije.

"Držim vam palčeve i želim mnogo sreće da ostvarite dobar rezultat na domaćem terenu".

Reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu igra u nedelju, 15. januara protiv Poljske u beogradskoj hali Pionir. Evropsko prvenstvo održaće se od 15. do 29. januara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: