Sloboda i Zvezda još bez dogovora

Crvena zvezda i Sloboda iz Užica nisu uspeli da se dogovore o transferu napadača Filipa Kasalice i odbrambenog igrača Nikole Maksimovića u beogradski klub.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 25.12.2011.

18:23

Default images

Kako je rečeno agenciji Beta u Zvezdi, "rok odgovora prolongiran je za jedan dan na molbu Slobode".

Užičani su prethodno odbili prvu ponudu crveno-belih, a novu su dobili u petak. Predsednik Slobode Dragan Subotić pre nekoliko dana kazao je da će konačan rasplet biti poznat danas, ali dogovor još nije postignut.

Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku već angažovala Luku Milivojevića iz Rada i Filipa Mladenovića iz čačanskog Borca, dok se na "Marakanu" vratio Marko Perović, a u prvotimce su promovisani Jovan Krneta, Ognjen Ožegović i Petar Đuričković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: