Gece: "Svako želi da igra u Barsi"

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece izjavio je da bi voleo da zaigra u dresu Barselone, ali da trenutno ne razmišlja o promeni sredine.

Izvor:

Nedelja, 25.12.2011.

18:11

Default images

"Svaki fudbaler bi voleo da zaigra u Barseloni, pa tako i ja. Ipak, dobro mi je u Borusiji, ugovor mi ističe 2014. godine, tako da trenutno ne razmišljam o nekom drugom klubu", izjavio je 19-godišnji Gece.

Nemački reprezentativac je dodao da sa nestrpljenjem očekuje nastup nemačke reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini u kojoj će igrati u B grupi zajedno sa Holandijom, Portugalijom i Danskom.

"Imamao tešku grupu. Nastup na EP biće veliko i nezaboravno iskustvo i nadam se da ću igrati. Želimo da što duže doguramao na turniru", rekao je Gece.

Fudbaler Borusije je za seniorsku reprezentaciju Nemačke debitovao prošle godine na prijateljskoj utakmici sa Švedskom i do sada je 12 utakmica postigao dva gola. Za prvaka Nemačke je postigao 14 golova na 68 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: