Fabregas: "Vratio bih se u Arsenal"

Fudbaler Barselone Sesk Fabregas izjavio je da mu je Arsenal još u srcu i da bi se rado vratio u bivši klub kada bi morao da napusti Kamp Nou.

Izvor: ÈŽ

Nedelja, 25.12.2011.

14:46

Default images

Španac je ovog leta za 25 miliona funti prešao u Barselonu i bio je oštro kritikovan zbog načina na koji je otišao iz kluba u kojem je proveo osam godina.

"Vratio bih se u Arsenal kada bih morao da odem iz Barselone. Malo je falilo da zaplačem prilikom odlaska. Nikad nisam upoznao trenera koji je toliko posvećen i odan klubu kao što je Venger. On je jedan od najboljih".

Fabregas je odigrao 212 utakmica za Arsenal i postigao 35 golova, dok se na 12 mečeva u dresu Barselone osam puta upisao u listu strelaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: