Rnić:" Imamo pravo da sanjamo"

Legendarni srpski rukometaši Veselin Vuković i Momir Rnić, uvereni su da Srbija kao domaćin predstojećeg šampionata Evrope može da osvoji medalju.

Izvor: MJ

Petak, 16.12.2011.

17:25

Default images

Vuković i Rnić su članovi generacije koja je 1986. godine u Švajcarskoj osvojila titulu svetskog šampiona.

Nekada najbolji pivotmeni planete imaće aktivnu ulogu na prvenstvu, Vuković će kao selektor predvoditi selekciju Srbije, dok će Rnić, trenutno trener Proletera biti jedan od najvećih navijača, izmedju ostalog i zato što se njegov sin Momir nalazi u sastavu.

"Imamo pravo da sanjamo i želimo, iako realno ima jačih reprezentacija od nas. Nadam se da ćemo uspeti da damo i više od onog što možemo, da se borimo za medalju, a koje će boje biti to je manje važno", rekao je Vuković na promociji šampionskog pehara u Delta sitiju, tačno 30 dana uoči početka takmičenja.

Rnić se takodje nada medalji, a osim u kvalitet srpskog tima uzda se i u pomoć sa tribina.

"I da mi nije sin u reprezentaciji kao čovek rukometa imao bih dovoljno motiva da budem najvatreniji navijač. Osim toga, i selektor je moj dugogodišnji cimer u reprezentaciji. Uz pomoć publike nadam se da momci mogu do same završnice i do medalje", rekao je Rnić.

Evropsko prvenstvo u rukometu održaće se u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom sadu od 15. do 29. januara naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: