Nenadić: Naoštrio sam se za Dansku

Srpski rukometaš Petar Nenadić istakao da je Evropsko prvenstvo 2012. godine prava prilika da naš tim dobije Dance, svetske vicešampione.

Izvor: JT

Petak, 16.12.2011.

09:55

Default images

Nenadić će, inače, jedan od šestorice igrača koji se našao na spisku selektora Veselina Vukovića, koji su bili član generacije zlatnih kadeta, koja se pre skoro sedam godina okitila titulom evropskog šampiona. Pored njega, na tron su se 2004. popeli Šešum, Marković, Prodanović, Beljanski i Rnić.

Sad smo svi odrasli, ali silno želim da na seniorskom prvenstvu doživimo onaj isti huk sa tribina kao kad smo bili deca. Očekujem ‘divljačku’ atmosferu, koja će biti taj presudni tas na vagi”, istakao je Nenadić.

Konkurencija za poziciju na kojoj igra je velika, a selektora brine povreda igrača Holstebroa.

Nešto me je pecnulo u leđima, nisam trenirao cele prošle nedelje. Ali u utorak sam već bio na terenu, nisam imao problema”, rekao je Nenadić.

Nenadić bi mogao da bude Vukovićev doušnik za drugi meč u A grupi, protiv selekcije Danske, čije igrače vrlo dobro zna.

Selektor Vilbek je posetio dvojicu reprezentativaca u našem timu, mediji nam stalno dolaze i priča se samo o Evropskom prvenstvu. Naravno da sam im ja interesantan. Poručio sam im da, ako ih sad ne dobijemo, nećemo nikad. Oštrim se posebno za Dance, jer ih nismo dobili niz godina”, naglasio je srpski rukometaš.

Do početka Evropskog prvenstva u Srbiji ostalo je još 30 dana, a ono je na programu od 15. do 29. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: