Predsednik BSK Borče nezadovoljan

Predsednik fudbalskog kluba BSK iz Borče Obrad Ćesarević rekao je da nije zadovoljan rezultatima ostvarenim u jesenjem delu sezone.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 11.12.2011.

18:56

Default images

"Ima dosta stvari zbog kojih sam nezadovoljan. Većinom su to rezultati, ali ima i nekih neslaganja. Mora mnogo više da se radi sa mlađim igračima jer Borča živi od njih", rekao je Ćesarević.

BSK iz Borče posle 15 kola Super lige ima 14 bodova i nalazi se na 13. mestu sa šest bodova više od Borca iz Čačka koji je na pretposlednjem mestu koje vodi u niži rang takmičenja.

Nekoliko beogradskih medija preneo je da je Ćesarević smenio trenera Sašu Milanovića i da je na njegovo mesto postavio Branka Smiljanića.

"To je pogrešno preneto, Milanović još nije smenjen. Vodio sam neke razgovore sa drugim trenerima, ali Milanović ostaje na klupi dok se ne reše neke stvari. Ima šansi da bude smenjen, ali videćemo", rekao je Ćesarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: