Prosinečki: "Nisam nudio ostavku"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki demantovao je da je u subotu posle poraza od Vojvodine (2:0) ponudio ostavku.

Izvor:

Nedelja, 11.12.2011.

17:25

Default images

"Ne razmišljam o odlasku, ali sve je moguće...Pa, nije ovo ovde moje...Ali, što se mene tiče, uvek sam na raspolaganju. I nije istina da sam nudio ostavku. Ovih dana ću razgovarati s klubom, pa ćemo videti šta može da se napravi, jer svi želimo da Zvezda opet bude ona prava", rekao je Prosinečki.

Trener "crveno-belih" je istakao i da Zvezda nema kvalitet da se bori za osvajanje titule u Jelen Superligi Srbije. Hrvatski trener planira da u nastavku prvenstva veću minutažu dobiju mlađi igrači.

"Bio sam kratak u vezi s utakmicom protiv Vojvodine. Više sam igračima govorio o odnosu i svemu što nas očekuje. Dobili su program za rad tokom odmora i rečeno im je da na okupljanje dođu spremni, bio ja trener ili ne. Potrebna nam je sveža krv jer nemamo kvalitet da bismo se borili za ono što Zvezda zaslužuje. Planiram da na proleće dam veću šansu mlađim igračima koji će igrati i u narednim sezonama."

Prosinečki je demantovao da mu je poptrepdsednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić nudio da dođe u Dinamo za godišnju platu od milion evra.

"Ma, ne...Zaista nemam pojma. Ko god da je objavio takvu vest u novinama, mogao je da napiše šta god hoće, ali ja o tome ne znam ništa", rekao je Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: