Sanderlend preokrenuo za beg sa dna

Igrači Sanderlenda osvojili su tri boda u duelu protiv Blekburna i to u poslednjim trenucima meča, golom Larsona iz slobodnog udarca.

Izvor: ÈŽ

Nedelja, 11.12.2011.

16:44

Default images

Bio je to prvi trijumf Sanderlenda posle pet mečeva, a Martin O' Nil je slavio u svom debiju na klupi tog tima.

Blekburn je poveo golom crnogorskog reprezentativca Simona Vukčevića, koji je glavom ubacio loptu u mrežu Sanderlenda, posle odbitka u 17. minutu. Odolevali su gosti do 84. minuta, kada je Von natrčao na odbijenu loptu, i kao iz topa pogodio mrežu sa preko 20 metara.

Igrala se sudijska nadoknada kada je Larson svojim petim golom u sezoni, iz slobodnog udarca doneo pobedu svom timu. To je ujedno bio drugi trijumf Sandelrlenda kod kuće još od 18. septembra, kada su se poslednji put radovali na svom terenu.

Blekburn je doživeo deveti poraz u sezoni, pa je sudbina Stiva Kina ponovo neizvesna.

Radosav Petrović nije bio u sastavu gostujućeg tima.

Sanderlend je pobegao iz zone ispadanja, sada su 16. sa 14 bodova, Vigan je pao na 18, a Vulverhempton na 17. mesto. Na poslednja dva mesta su Blekburn i Bolton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: