Li Adi otišao, sledeći Kaluđerović

Defanzivac Crvene zvezde Li Adi napustio je srpski klub i potpisao ugovor sa novim kineskim provligašem Dalijen Aerbinom.

Izvor: AK

Nedelja, 11.12.2011.

03:09

Default images

Spekuliše se da je reprezentativac Gane sa “Marakane” otišao za oko 1,7 miliona evra, a potpisao je trogodišnji ugovor.

Jedan od najboljih igrača Daliena prošle sezone bio je nekadašnji kapiten Partizana Almami Moreira (12 golova, 11 asistencija), ali je raskunuo ugovor sa Kinezima.

Trener Zvezde Robert Prosinečki bi u ponedeljak trebalo da saopšti imena igrača na koje neće računati od 1. januara, odnosno one koji će biti na transfer listi.

Među tim imenima verovatno će se naći i najbolji strelac tima Andrija Kaluđerović koji će skoro sigurno da pojača južnokorejski Inčon, o čemu se spekuliše već neko vreme.

Pored ova dva prvotimca, “crveno-bele” bi trebalo da napuste još Nikola Mikić i Miloš Dimitrijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: