Murinjo: "Tužan sam, ali miran"

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo bio je miran na konferenciji za medije posle poraza od Barselone i rekao je da je najvažnije da se sačuva koncentracija.

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 11.12.2011.

00:32

Default images

"Tužan sam i miran. Pred meč smo bili smireni jer ni pobeda nije značila veliki trijumf, niti je poraz bio tragedija. Ovo je prvenstvo, jedan meč ne može da odluči prvaka, pa ni ovaj. Sada je najvažnije da mirno odigramo mečeve pred Božićnu pauzu – bićemo lideri ako pobedimo Sevilju“.

"Moglo je da bude i 2:0 za nas, ali fantastičan igrač kakav je Ronaldo nije uspeo da postigne gol. Prvo poluvreme bilo je potpuno izjednalčeno, u drugom su oni dali gol na sreću – taj gol nije bio kvalitet ni talenaz, nego čista sreća. Nakon toga su stekli psihološku prednost, igrali su slobodnije, postali su mirniji i to je odlučilo. Bila je mala razlika između nas, ali to je fudbal“, dodao je portugalski stručnjak.

Jedan od novinara zamolio je Murinja za mišljenje da li je Mesi zaslužio drugi žuti karton krajem prvog poluvremena.

"Možda i nije. Ne bi trebalo ja da komentarišem tu situaciju. Ja sam to gledao sa klupe sa 30-40m, ne želim da budem nepravedan Neću da kritikujem sudiju dok ne pogledam snimak“.

Na pitanje šta mu se posebno nije svidelo u igri svog tima, Murinjo je rekao:

"Nije mi se dopao način na koji smo primili prvi gol jer smo tako i ranije primali golove od Barselone“.

Murinjo nije želeo da komentariše zvižduke koje su navijači sa jednog dela stadiona uputili Ronaldu, samo je rekao da nema vremena da se bavi takvim stvarima jer je koncentrisan na teren i utakmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: