Gvardiola: "Trka još otvorenija"

Trener Barselone Pep Gvardiola izjavio je posle pobede nad Realom u Madridu da je zadovoljan što se njegova ekipa potpuno vratila u borbu za titulu.

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 11.12.2011.

00:11

Default images

"Real je možda bio bolje pripremljen i kompaktnije je ušao u meč. Bolje su počeli, ali meč se preokrenuo u našu korist. Osvojili smo bodove koji su nam bili neophodni za nastavak trke za titulom, mada smo imali i malo sreće kod gola početkom drugog poluvremena. Mogli smo možda da damo i četvrti gol, ali želeli smo mirno da privedemo utakmicu kraju“.

„Nismo igrali protiv bilo kakve ekipe, već protiv Reala, zato nismo bili na nivou u prvih 15 minuta. Nismo imali dobar protok lopte, ali posle smo se konsolidovali i odigrali smo dobru partiju“, dodao je trener Katalonaca.

Barsa sada ima isti broj bodova kao Real, uz meč više.

„Mislim da je Real mnogo jaka ekipa, jača nego što je bila prošle godine, borićemo se do kraja za titulu. Čak i da smo izgubili, ne bi bilo sve gotovo, ovako je trka još otvorenija. Pred nama je još mnogo utakmica i mnogo bodova je u opticaju“.

Golman Valdes bio je krivac za gol Reala, a Gvardiola ga je posle meča pohvalio.

„Valdes je pokazao da je psihološki spreman, nije podlegao atmosferi, posle greške se brzo pridigao i do kraja je branio na visokom nivou“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: