Viljas-Boaš: "Imamo dobru sezonu"

Menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš izjavio je da je zadovoljan učinkom svog tima u dosadašnjem toku sezone.

Izvor: SO

Subota, 10.12.2011.

19:07

Default images

"Iskreno, mislim da sezona za sada protiče sasvim dobro. Imamo drugi najbolji napad u ligi i blizu smo da budemo među najboljim odbranama. U svim takmičenjima imamo gol ili dva zaostatka da budemo među najboljim odbranama, što je podatak koji možda sve iznenađuje“, izjavio je portuglaski stručnjak.

"Sada imamo 28 bodova, isto kao prošle godine, isto koliko je i budući šampion imao prošle godine, isto kao i šampion pre tri godine, a dva manje od prvaka pre četiri godine. Na osnovu toga mogu da zaključim da su naše ’brojke’ odlične, ipak je ovo Premijer liga. Izuzetak je Mančester siti“, rekao je Viljas-Boaš, čiji tim se u ponedeljak sastaje sa Sitijom, ekipom koja za sada ima 12 pobeda i dva remija.

Čelsi se pobedom nad Valensijom plasirao u osminu finala Lige šampiona sa prve pozicije, trenutno je peti na tabeli Premijer lige sa 28 bodova, a u Liga kupu je ispao od Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: