Šurbatović: “Rezultati merilo rada”

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda Jovan Šurbatović rekao je da nije zabrinut što je Crvena zvezda tražila da se on opozove sa te funkcije.

Izvor: JT

Subota, 10.12.2011.

11:34

Default images

Upravo crveno-beli su Šurbatovića delegirali na tu poziciju, ali sada nisu zadovoljni radom prvog operativca beogradske kuće fudbala

Legitimno pravo Crvene zvezde je da traži moje razrešenje. Na prvoj narednoj sednici Izvršnog odbora FSB taj zahtev će se naći na dnevnom redu. Jedino bih dodao to da rezultati treba da budu merilo uspešnog rada, kako mog tako i rukovodstva Crvene zvezde“, rekao je Šurbatović za „Sport“.

Odluku Crvene zvezde za „Sport“ je prokomentarisao i Ratomir Babić, predsednik Fudbalskog saveza Beograda.

Iznenađen sam stavom Crvene zvezde, jer smo mi kao savez tek stali na noge, a ogromne zasluge za to pripadaju upravo Šurbatoviću. Ne bih da dižem tenziju, ali je izvesno da će ovom temom da se bavi IO FSB na narednoj sednici“, naglasio je Babić.

Crvena zvezda je u petak tražila opoziv Šurbatovića, a očekuje se da će isto učiniti i protiv svog predstavnika u Zajednici superligaša, predsednika te organizacije Branimira Babarogića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: