Petković: “Svako na svom mestu”

Bivši selektor našeg nacionalnog tima Ilija Petković istakao je da tabela Jelen Superlige Srbije oslikava pravo stanje stvari u domaćem prvenstvu.

Izvor: JT

Subota, 10.12.2011.

08:57

Default images

Do kraja jesenjeg dela šampionata ostalo je samo još jedno kolo, koje se igra za vikend, a sigurno je da će ga Partizan završiti na čelu, ispred Crvene zvezde.

U ovom trenutku treće mesto drži Vojvodina, ispred najvećih iznenađenja prvenstva, Radničkog 1923 i Slobode.

Partizan trči sam za sebe jer su partneri na papiru posustajali kako je vreme odmicalo. Iznenađenja nisu izdržala ritam tako da ćemo u proleće pratiti uglavnom borbu Zvezde i Vojvodine za drugo mesto, iako bih ja najviše voleo da me crveno-beli demantuju i zajednički pojure crno-bele“, smatra Petković.

Petković je u u svojoj kolumni u „Večernjim novostima“ ističe i da mu je žao što jesenji deo nije ’izbacio’ više talenata.

Žao mi je što jesenas nije bilo više talenata. Osim Lazovića i Lazara Markovića, nismo imali više sunca koje je uspelo da se probije kroz oblake. Međutim, fudbal mora da živi, zimsko pregrupisavanje će doneti velike prolećne najave, istina, najčešće bez realnog utemeljenja. Voleo bih da grešim, ali...“, istakao je Petković.

Na kraju, bivši selektor naše zemlje osvrnuo se i na derbi poslednjeg kola jesenjeg dela, između Crvene zvezde i Vojvodine, koji će se igra bez prisustva publike.

Nažalost, umesto da “Marakana” opet okupi više od 20.000 ljudi na meč sa Vojvodinom, dva tima će u subotu trenirati. Utakmica bez publike je kao gulaš bez mesa, poslastica koju niko sebi neće priuštiti“, naglasio je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: