Albanske sudije bojkotuju ligu

Albanske sudije bojkotovaće ovog vikenda utakmice domaćeg prvenstva kao znak podrške kolegi Lorencu Jeminiju, koga su napali predstavnici i igrači kluba Lači.

Izvor: AK

Petak, 09.12.2011.

22:15

Default images

Utakmica Lači – Kastrioti, u gradu Lač na zapadu Albanije, završena je nerešeno 1:1, a Jemini je udaren na terenu po završetku meča.

"Naša asocijacija odlučila se na ovaj korak kako bi navijači i fudbalska javnost bili svesni da takve ružne stvari ne bi trebalo da se dešavaju na fudbalskim terenima", saopštilo je Udruženje sudija.

Fudbalski savez Albanije kaznio je Lači oduzimanjem šest bodova, a taj klub će naredne tri utakmice morati da igra na neutralnom terenu i bez prisustva publike.

Tri zvaničnika kluba suspendovana su na dve godine, dok će fudbaler Glorijan Laska biti godinu dana van terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: