Rnić: "Čeka nas teška utakmica"

Defanzivac Partizana Nemanja Rnić koji se ovog leta vratio u beogradski klub smatra da mnoge stvari mogu da presude u `večitom derbiju`.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2011.

21:13

Default images

"Ima mnogo stvari koje mogu da presude `večiti derbi`, o tome ćemo posle derbija. Sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica, derbi je utakmica za sebe", izjavio je Rnić.

"Svi željno isčekujemo utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu,a to je za Partizan uvek pobeda. Ipak ne možemo da prognoziramo šta će biti i kako će se odvijati igra i rezultat", nije hteo da prognozira rezultat meča Rnić.

Odbrambeni fudbaler ističe i da do kraja prvenstva ima još mnogo utakmica.

"Do kraja prvenstva ima mnogo utakmica, ne znam da li će ova utakmica uticati na prvaka. Mi imamo prednost od četiri boda, ako bi pobedili to bi bilo sedam i posao bi nam bio olakšan, ali ima još mnogo utakmica do kraja sezone", zaključio je Rnić.

Reprezentativac Srbije Vladimir Volkov smatra da je derbi specifičan po tome što nisu važni rezultati i forma ekipa.

"Teško je bilo šta prognozirati pred takvu utakmicu. U drugom planu su i rezultati i forma bilo koje ekpie. Derbi je sam po sebi specifičan i nosi određene trenutke. Ukoliko pobedimo, odlepićemo se na +7 i jednom nogom bi već bili bliži tituli, ostala bi neka rutina, maksimalna koncentracija do samo kraja, ali put do trofeja bi nam bio maksimalno olakšan", rekao je Volkov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: