Kavani srećan u Napoliju

Napadač italijanskog Napolija i jedan od najboljih strelaca u Seriji A Edinson Kavani rekao je da je srećan u Napulju i da ne želi da promeni sredinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2011.

16:03

Default images

Kavani je u utorak postigao dva gola u pobedi Napolija nad Mančester Sitijem u petom kolu Lige šampiona i sačuvao šanse kluba da se plasira u osminu finala.

"Ja sam fudbaler Napolija i zaista sam srećan u ovom klubu", izjvaio je Kavani. Urugvajac je u maju ove godine produžio ugovor sa Napolijem do 2016. godine, a ove sezone je na 15 utakmica postigao osam golova.

Za Urugvajca su se prethodnih meseci, interesovali Čelsi, Real Madrid, Milan i Pari Sen Žermen, ali je vlasnik Napolija poručio da Kavani može da ode ako neko ponudi 100 miliona evra za njega.

Više od dve decenije pošto je Maradona igra u Napulju, jug Italije je dobio novu veliku južnoameričku zvezdu. Napolitanci su zbog fenomenalnih igara "El Matadora" stvorili i novu `religiju` sa Kavanijem kao vrhovnim božanstvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: