"Milan igra skoro kao Barselona"

Bivši fudbaler Milana, a sada predsednik FS Crne Gore, Dejan Savićević rekao je da italijanskom timu nedostaju još dvojica igrača da bi bio na nivou Barselone.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 24.11.2011.

12:14

Default images

"Samo dva igrača su im potrebna, jedan na sredini terena, a drugi u odbrambenoj liniji."

"U napadu imaju sjajne fudbalere, Ibrahimovića, Pata i Robinja, koji spadaju među moje omiljene igrače", rekao je Savićević italijanskim medijima.

Ekipa Milana u sredu je na svom terenu izgubila od Barselone sa 3:2 u petom kolu Lige šampiona.

Strelac drugog gola za 'rosonere' bio je Kevin Prins Boateng koji je takođe ostavio dobar utisak na Savićevića.

"Radi se o jednom od trenutno najboljih igrača u Evropi. Ima snagu i znanje da se u pravom trenutku iz sredine terena ubaci pred gol. U svakom slučaju, trener Masimilijano Alegri može da bude zadovoljan, jer Milan igra sve bolje", zaključio je Savićević koji je 1994. godine u finalu LŠ baš protiv Barselone postigao spektakularan gol, a rosoneri su slavili sa 4:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: