PSŽ pregovara sa Bekamom

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo potvrdio je da taj klub pregovara sa engleskim fudbalerom Dejvidom Bekamom o transferu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2011.

11:10

Default images

"Razgovarali smo sa njim. Ovakvim stvarima je potrebno vreme i videćemo šta njemu odgovara, a šta nama. Ugovor mu ističe i sam će odlučiti o svojoj budućnosti", rekao je Leonardo.

Bekamu ugovor sa američkim Los Andjeles Galaksijem ističe sledećeg meseca, a Englez je nedavno prizao da ne zna gde će nastaviti karijeru i da još uvek nije razgovarao sa sportskim direktorom PSŽ-a.

Leonardo dobro poznaje Bekama jer mu je bio trener u Milanu pre dve sezone, kada je Englez igrao u tom klubu kao pozajmljen igrač.

"Ako igrač poput njega razmišlja o dolasku u PSŽ mi smo srećni zbog toga. Mislim da on sa iskustvom koje ima još može da donese dobrog nama. Svi govore o klubu i to me zadovoljava", kazao je Leonardo engleskim medijima.

Brazilski stručnjak je ocenio da popularnost francuskog kluba raste jer "svaku utakmicu gleda 45.000 ljudi na stadionu".

Pari Sen Žermen je prošlog leta preuzela investiciona grupa i Katara i od tada uložila preko 100 miliona evra na pojačanja.

Prelazak argentinskog reprezentativca Havijera Pastorea iz Palerma u PSŽ za 42 miliona evra postao je najveći transfer u istoriji francuskog fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: