Kostakurta hvali Nastasića

Igrom u duelu Fiorentine i Milana Matija Nastasić oduševio je sve u Italiji, a pun reči hvale za njega je i bivši igrač ’rosonera’ Alesandro Kostakurta.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2011.

09:35

Default images

Nastasić, koji je pre tri meseca iz redova Partizana prešao u tim iz Firence, proglašen je za igrača utakmice koja je završena bez golova.

Odmah posle tog duela italijanski mediji bili su puni reči hvale za mladog srpskog defanzivca, a nekoliko dana kasnije oglasio se i Kostakurta, koji mu predviđa fantastičnu karijeru.

Iako je zaista mlad, pokazao je odličan karakter. Verujte, nije nimalo lako sa 18 godina igrati protiv takvih igrača kao što su Ibrahimović ili Robinjo“, rekao je Kostakurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: