Jovanović: Zaslužili smo poštovanje

Kiparski APOEL ostvario je najve’i uspeh u istoriji kluba, ali i oupšte fudbala tog malog mediteranskog ostrva, a sve pod vođstvom Ivana Jovanovića.

Izvor: AK

Sreda, 23.11.2011.

22:31

Default images

Srpski stručnjak je već ranije izjavio kako njegov tima ima srce, a posle potvrde velikog uspeha remijem u Sankt Peterburgu, on je oduševljen.

“Ja sam najsrećniji čovek na svetu u ovom trenutku. Uspeli smo u onome o čemu smo pre tri meseca mogli samo da sanjamo. Među 16 najboljih evropskih timova smo sada, ponosan sam na moje igrače“, rekao je Jovanović.

Njegov tim je još uvek neporažen u grupi G, a rivali su mu bili šampion Lige Evrope Porto, te šampioni Ukrajine i Rusije, prebogati Šahtjor i Zenit.
apoelfc.com.cy
“Ovo je kruna svega što smo radili od leta, kruna za sve koji su povezani sa klubom. I dalje imamo mnogo ciljeva i motivacije ispred nas sada. Sve to smo zaslužili našim igrama. Činjenica da smo među 16 najboljih u Evropi je još veća motivacija”.

I pored osiguranog mesta u osmini finala, Jovanović ne želi da ‘odrađuje’ posao do kraja grupne faze.

“Naš cilj sada je da obezbedimo prvo mesto u grupi i još jednom priredimo zabavu kada budemo ugostili Šahtjor u Nikoziji. Nismo želeli ništa da prepuštamo slučaju i čekamo meč na našem terenu, zato smo sve završili večeras”, rekao je Jovanović koji je istakao da je njegov tim sada zaslužio poštovanje svih rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: