Šou Ljuboje i Radovića

Fudbaleri Legije bore se sa Slaskom za titulu u Poljskoj, a tim iz Varšave ima dva velika aduta u toj bici, Danijela Ljuboju i Miroslava Radovića.

Izvor: AK

Sreda, 23.11.2011.

21:41

Default images

U zaostalom meču Legija je u sredu sa 3:0 savladala Zaglebje, a za sva tri gola pred 15.000 gledalaca zaslužni su srpski internacionalci.

Prvo je Ljuboja fenomenalnom 'štiklom' asistirao Maceju Ribusu za vođstvo u prvom poluvremenu, da bi u 60. minutu Radović duplirao prednost. Osam minuta kasnije on je zamenjen, a već u 75. minutu Ljuboja je postavio konačnih 3:0.

Ljuboja je trenutno treći strelac poljske lige sa sedam golova, duplo manje od prvog golgetera šampionata Artjomsa Rudnevsa iz Leha. Radović ima samo gol manje od svog saigrača.



Posle 14. odigranih kola u Poljskoj, Legija je druga na tabeli sa 29 osvojenih bodova, dva manje od Slaska iz Vroclava. Treći je Leh sa 25, dok je šampion Visla naših Ivice Ilieva i Marka Jovanovića tek šesta sa 21 bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: