Bekam neće u PL, u igri Serija A

Dejvid Bekam još nije doneo odluku u kom klubu će nastaviti karijeru, pošto mu istekne ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, gde je nastupao poseldnjih 5 godina.

Izvor: AK

Sreda, 23.11.2011.

18:01

Default images

Trenutno je samo sigurno da će se Beks vratiti u Evropu kako bi se izborio za povratak u nacionalni tim Engleske, iako mu je 36 godina.

Bekamu ugovor sa Galaksijem, koji je doveo do titule u američkoj MLS ligi, ističe u decembru, a kao najozbiljniji kandidat da dovede legendu Mančester junajteda ističe se francuski Pari Sen Žermen.

Ipak, engleski vezista, čuven po savršenom centaršutu i kao specijalista za sve vrste prekida, za "Gazzettu dello Sport" je rekao da je moguć njegov povratak u Seriju A, u kojoj je u dva navrata igra na pozajmici u Milanu.

"Imao sam fantastično iskustvo u Milanu koje nikada neću zaboraviti. Nemam namer da se penzionišem. Proceniću šta je najbolje za moju porodicu, iako se neću vratiti u Premijer ligu. Dobio sam neke ponude iz Italije, a sa Leonardom (sportski direktor PSŽ-a) još nisam razgovarao o budućnosti", rekao je Bekham.

Fudbaler Pari Sen Žermena Havijer Pastore izjavio je da bi dolazak Dejvida Bekama bilo neprocenjivo iskustvo za francuski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: