Nani: "Zadovoljni smo igrom"

Uprkos nerešenom rezultatu sa Benfikom (2:2) u petom kolu Lige šampiona, fudbaler Mančester junajteda Nani zadovoljan je igrom ekipe.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 23.11.2011.

13:03

Default images

“Trenutno smo u dobroj formi. Igramo odličan fudbal, moramo da zaboravimo na ovaj rezultat i da razmišljamo o tome kako smo igrali. U poslednje vreme nismo primali golove i pobeđivali smo, a to je važno”, rekao je 25-godišnji Nani.

“Nedostajalo nam je nekoliko igrača, kao i na prethodnih nekoliko utakmica, što nije dobro za ekipu, ali biće sve u redu kada se oni vrate”, dodao je Nani.

Benfika je pružila dobru igru i osvojila je bod na Old Trafordu.

“Nismo imali sreće kod prvog gola, svi su bili dobro pozicionirani i nije bilo šanse da naprave nešto. Ubacili su loptu, onda se odbila o Džonsovu nogu i bio je autogol. Igrali smo fantastično, stvorili smo dosta šansi, ali nismo ih realizovali”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: