Spanci su bolji i od Italijana

Kada je u pitanju nastavak karijere, Veljko Paunovic jos uvek ne zna da li ce sledece sezone nositi crveno-beli ili crno-beli dres. U toku naredne nedelje trebalo bi da bude poznato da li ce nastaviti karijeru u Atletiku iz Madrida ili se vraca u Beograd da pomogne Partizanu na putu do Lige sampiona. Trenutno se nalazi u Jugoslaviji i prati desavanja na Mundijalu, a za B92 komentarise izuzetno uzbudljivu nedelju.

Izvor: Specijalno za B92, Veljko Paunovic, fudbaler Atletika iz Madrida

Nedelja, 16.06.2002.

20:07

Default images

"Nisam ocekivao da ce Senegal pobediti Svedjane. Medjutim, na kraju su zasluzeno slavili. Bila je to veoma uzbudljiva utakmica u kojoj su i Svedjani mogli da obezbede plasman u cetvrtfinale. Senegal nastavlja da nas iznenadjuje i videcemo dokle ce njihova ekipa uspeti da dogura na svetskom prvenstvu".

Komentarisuci duel izmedju Spanije i Republike Irske, Paunovic smatra da je na ovakvim takmicenjima neophodna dobra koncentracija tokom citave utakmice:

"Ocekivao sam da ce Spanci proci Irce lakse nego sto se dogodilo. Medjutim, jos jednom se pokazalo da na ovom Mundijalu definitivno nema favorita. Spanci su uspeli da se izvuku iz problema koje su sami stvorili posle penala koji je bio cista glupost Fernanda Ijera. Neophodno je u ovakvim utakmicama imati dobru koncentraciju svih 90 i vise minuta. Spanija ima dobru klupu, ali ce ipak za njih biti veliki hendikep ukoliko Raul ne bude igrao u cetvrtfinalu. On je vrhunski igrac koji protiv Iraca nije imao srece, a mogao je da postigne nekoliko golova. Albelda i nije neki hendikep, s obzirom da Spanija ima dosta igraca koji igraju na toj poziciji".

S obzirom da vecina fudbalskih fanova (osim korejskih) ocekuje cetvrtfinale Spanija - Italija, Veljka Paunovica smo pitali ko je od ove dve reprezentacije u prednosti:

"Sudeci prema mecevima izmedju spanskih i italijanskih klubova, Spanci su imali vise srece i u poslednje vreme stalno pobedjivali. Ocekujem da bi i u toj utakmici bili bolji od Italijana, koji ove sezone igraju kilavo i koji su i individualno losiji od Spanaca. Mislim da su i prema imenima u prednosti u odnosu na Italijane".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: