Turci žele Balkansku ligu

Turski velikani, istanbulski timovi Fenerbahče, Galatasaraj i Bešiktaš pokazali su zainteresovanost da igraju u Balkanskoj ligi, piše "žurnal.rs"

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.10.2011.

21:56

Default images

Sportski direktor Lokomotive iz Plovdiva, Branko Milovanović, boravio je tokom vikenda u Turskoj, gde se sreo sa čelnicima pomenutih klubova.

“Sreo sam se sa ljudima iz Fenera, Galate i Bešiktaša, žele da igraju u takmičenju, tako da je ono sve izvesnije. Potvrdili su dolazak na sastanak 15. novembra u Sofiji, kad bi trebalo da se osnuje asocijacija”, rekao je Milovanović.

Crvena zvezda i Vojvodina su pokazali spremnost, žele i bugarski klubovi, ove nedelje bi trebalo da se opipa puls i Rumuna.

“Biću na meču Lige šampiona Ocelul – Mančester junajted, tom prilikom planiran je i susret sa ljudima iz Steaue. Videćemo da li i Rumuni žele da igraju sa nama”, izjavio je Milovanović, a preneo “žurnal.rs”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: