Borković dobio veliku podršku

Evropski vicešampion na brdskim stazama Dušan Borković u četvrtak je dobio novog velikog sponzora, kompaniju NIS.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

20:26

Default images

Povodo toga Aranđelovcu je potpisan ugovor o sponzorstvu i organizovana promocija Nisotec rejsing tima, dok su svi učesnici skupa bili su u prilici da se voze u reli vozilu najmlađeg osvajača Dijamantske kacige u istoriji srpskom automobilizma.

Zahvaljujem se NIS-u, svom zlatnom sponzoru, kompaniji koja je prepoznala značaj automobilizma, i koja je poznata kao kompanija koja promoviše vrhunski sportske kvalitete i vrednosti. Podršku prihvatam kao veliki compliment, iza mene je stao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, brend koji krupnim koracima osvaja pozicije na međunarodnom tržištu. Ulazak u Nisotec rejsing tim vidim i kao dodatan podstrek koji će me približiti ostvarivanju ambicioznih planova na međunarodnim reli stazama, u prvom redu trona na Evropskom šampionatu na brdskim stazama”, rekao je Borković.
Foto: Robert Uzon
Značaj potpisivanja ugovora sa jednim od najboljih srpskih automobilista ikada, ispred kompanije NIS objasnio je Dimitrij Vukolov.

Potpisivanje ugovora sa Dušanom Borkovićem predstavlja logičan nastavak ulaganja u vrhunski sport. Uvereni smo da ćemo podrškom šampionu u automobilizmu i formiranjem Nisotec rejsing tima doprineti afirmaciji ovog atraktivnog sporta”, rekao je Vukolov, “Verujemo u šampionsku budućnost Borkovića i učinićemo sve da se ona ostvari”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: