Milan bez Pata četiri nedelje

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani razgovorao je sa lekarskom ekipom tog kluba kako bi utvrdio zašto Alešandre Pato često ima probleme sa povredama.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

17:59

Default images

Pato je u prvom poluvremenu napustio utakmicu protiv Udinezea, koja je završena remijem 1:1.

Milan je saopštio da Brazilcu predstoje četiri nedelje pauze zbog povrede tetive kolena. Pato je i prošle sezone često odsustvao zbog povreda.

"Jutros sam pričao sa trenerom, fizioterapeutima i lekarima. Zanimalo me je zašto momak koji 2008. i 2009. nije imao nikakvih problema, sada stalno vuče povrede", rekao je Galijani italijanskim medijima.

Ekipa Milana već ima problema sa povredama napadača Zlatana Ibrahimovića i Robinja, kao i ofanzivnog veziste Kevina Prinsa Boatenga. Rosoneri su u prve tri utakmice prvenstva Italije osvojili samo dva boda.

"Teško nam je u ovom trenutku jer imamo dosta povređenih igrača, ali sve će to proći. Prošle sezone smo bili šampioni, prošlog meseca uzeli smo italijanski Superkup i nema razloga za paniku", zaključio je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: