Krunić: "Očekujem pobedu svog tima"

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da poštuje ekipu Vojvodine, ali očekuje pobedu svoje ekipe u subotu u šestom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

14:25

Default images

"U subotu igramo veoma važnu utakmicu, Vojvodina je dobra ekipa i biće nam teško, ali iz Jagodine neće lako odneti bodove", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

On je ocenio da Jagodina igra dobro, što je pokazala i u prethodnim utakmicama protiv Partizana i Rada.

"Bodovi su nam neophodni iz svake utakmice, pre svega što smo mnogo bodova izgubili u prvim kolima ovog dela prvenstva", rekao je Krunić.

On je istakao da ima problema sa povredama igrača, ali očekuje oporavak Milutina Ivanovića i izrazio nadu da će ipak "izaći na teren sa najboljim timom".

Prvotimac Jagodine Aleksandar Živanović ocenio je da "dolazi ekipa koja pretenduje na najviši plasman u ovom prvenstvu" i dodao i da je to dodatni motiv da njegova ekipa "zaigra najbolje, na pobedu".

"Nakon dobrih igara protiv Partizana i Rada, očekujem pobedu protiv Vojvodine", istakao je Živanović.

Posle pet odigranih utakmica, Vojvodina je na četvrtom mestu na tabeli sa 11, a Jagodina na 12. mestu sa osvojena četiri boda.

Utakmica se igra od 16 sati na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: