Ostaje li Duda Ivković?

Posle neuspeha na Evropskom prvenstvu povelo se pitanje ostanka Dušana Ivkovića na klupi reprezentacije, a ta stvar trebalo bi da bude rešena za dve nedelje.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

11:52

Default images

Naš tim je pred odlazak u Litvaniju kao cilj istakao plasman na Olimpijske igre u Londonu naredne godine, ali osmim mestom on nije izboren, kao ni mesto na narednom šampionatu koji će 2013. biti odigran u Sloveniji.

Kako prenosi „Sport“, pitanje selektora biće rešeno u naredne dve nedelje, a to je potvrdio i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga.

Slede razgovori, to je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku, a više će se znati najdalje za dve nedelje“, rekao je Bodiroga.

Dnevne novine „Blic“ prenose da Ivković sigurno ostaje selektor Srbije i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine, koje su na programu sledećeg leta.

Ugovor Ivkoviću ističe na kraju olimpijskog ciklusa za odlazak u London, što znači do narednog leta. Pošto on nije podneo ostavku na tu funkciju, u Savezu sigurno ne vide potrebu da rešenje pronalaze odmah, ali je izgledno da će se sudbina legendarnog stručnjaka na klupi našeg tima znati uskoro.

Od završetka Evropskog prvenstva u Litvaniji, osude na račun Ivkovića već su došle od strane Miroslava Mute Nikolića i Ranka Žeravice, dok je legendarni košarkaš naše zemlje Žarko Paspalj stao u njegovu odbranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: