Ranijeri preuzeo Inter

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri imenovan je za novog trenera milanskog Intera.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2011.

11:20

Default images

Ranijeri je i pre potpisivanja ugovora rekao da je spreman da preporodi tim, a bivši trener Valensije, Čelsija i Rome, preuzeo je ’nero-azure’ na dve godine.

Na klupi Intera Ranijeri je zamenio Đan Pjera Gasperinija, koji je u sredu dobio otkaz posle izuzetno lošeg starta sezone milanskog tima.

Inter je veliki tim. Imao je loš start sezone i ja ču obaviti razgovor sa svima u timu da bih shvatio zašto se to desilo. Doneću entuzijazam i promenu da bih probudio tim. Ne mogu da obećam da ćemo osvojiti neki trofej, ali verujem da ovaj tim može mnogo, ali to mora da dokaže“, rekao je Ranijeri.

Inter je od početka sezone doživeo četiri poraza na pet utakmica, a sve je kulminiralo slavljem novog člana Serije A Novare sa 3:1 u utorak uveče, posle kojeg je prvi čovek Intera Masimo Morati uručio otkaz Gasperiniju. Uprkos tome, Ranijeri je pohvalio rad Gasperinija, za tri meseca, koliko je bio u klubu.

Gasperini je želeo da unese svoje ideje u klub po svaku cenu i u tome nije uspeo. Pokušaću da učinim da ovaj tim igra kako zna i da naglasi svoje jače snage. Gasperini nije napravio greške i treba mu čestitati jer je pokušao sve“, naglasio je Ranijeri.

Ranijeri će na klupi Intera debitovati u subotu na gostovanju Bolonji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: