Engleski igrači da budu bolji uzor

Fudbalske vlasti Engleske pozvale su igrače da budu bolji uzori mladima tokom prvenstva, koje počinje sledećeg vikenda, dok zemlju potresaju građanski nemiri.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 11.08.2011.

19:18

Default images

Cilj ove kampanje je da se iskoreni loše ponašanje na terenu, uključujući neprihvatljivo kritiovanje i vređanje sudija, čemu su igrači i treneri bili skloni.

"Inicijativu smo nazvali 'Nastavi da igraš' (Get on with the Game), a ona je postala još značajnija u svetlu svega što se dešava u našem društvu", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Talasi nereda, rušenja i pljačkanja izbili su početkom nedelje u nekoliko gradova Engleske.U međuvremenu utakmica između Totenhema i Evertona u Londonu je odložena, pošto policija još nije završila istragu u blizinu stadiona Vajt hart lejn u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: