Zvezda izmirila dugovanja

FK Crvena zvezda, odnosno njen generalni sekretar Đorđe Stefanović obavestili su Disciplinsku komisiju FSS o izmirenim obavezama kluba na ime prethodnih dugova.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 11.08.2011.

16:19

Default images

U dopisu se ističe i da bi Disciplinska komisija ubuduće trebalo da poziva klubove o kojima je reč kako bi se obezbedila istinitost podataka.

"Bili smo zaista neprijatno iznenađeni u nedelju, 7. avgusta 2011. godine, vestima na internetu gde smo bez prethodnog objašnjenja i saopštavanja odluke Disciplinske komisije bili kažnjeni zabranom registrovanja igrača".

Crvena zvezda je obavestila komisiju i da je dug izmiren u potpunosti.

"Ovom prilikom želimo da obavestimo javnost o činjenici da je FK Crvena zvezda u tom trenutku imala dospele obaveze prema navedenim klubovima i igračima od jedva 30.000 EUR. Isto tako, želimo da istaknemo da smo u prethodnih nekoliko dana uplatili zaostala dugovanja i to prema: FK Javor, Betoligar Misdongardu i Bobanu Maksimoviću, dok su obaveze prema ostalim klubovima i igračima već bile izmirene. Naravno, ukoliko članovi komisije sumnjaju u ove podatke spremni smo da im na uvid ponudimo i priznanice o uplatama", rekao je Stefanović.

FK Crvena zvezda je iznela i konkretan predlog Disciplinskoj komisiji kako bi se ubuduće sprečio nemar i neinformisanost.

"Predložili smo, kako bi se u budućnosti izbegavala ovakva dešavanja, da klubovi o kojima se raspravlja prisustvuju sednicama komisije kako bi se rad iste poboljšao i kako se ne bi obmanjivala fudbalska javnost u zemlji. Na kraju, očekujemo da po hitnom postupku bude usvojen naš zahtev o ukidanju zabrane registrovanja igrača, imajući u vidu da ne postoji nijedno dospelo potraživanje pred Disciplinskom komisijom. Naravno, odluka mora biti javno objavljena",izjavio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: