Nema besplatnih karata za Ren

Odbor za hitna pitanja FK Crvena zvezda doneo je odluku, na predlog predsednika Lukića, da za predstojeću utakmicu sa Renom ne bude besplatnih karata.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 11.08.2011.

14:29

Default images

Cene karata su veoma pristupačne, a deo prihoda će biti izdvojen za pomoć srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji.

Ova odluka se ne odnosi na obaveze koje klub ima prema svojim sponzorima kao i drugim zaslužnim članovima i veteranima čija su prava regulisana Statutom i drugim aktima kluba. To se ne odnosi na one koji su kupili godišnje kаrte zа sezonu 2011/12.

Istovremeno Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da više nije moguće putem Call centra rezervisati karte za severnu tribinu. Razlog je taj što je FK Crvena zvezda je u obavezi da izvestan kontigent ulaznica pusti u slobodnu prodaju, od ponedeljka 15. avgusta, a obzirom na interesovanje došli bi u situaciju da sve karte budu rasprodate putem rezervacija.

Svi koji su uspeli da rezervišu karte za utakmicu, mogu ih preuzeti u utorak i sredu u prostorijama marketinga FK Crvena zvezda od 10-17h, dok na dan utakmice neće biti moguće podići karte u prostorijama stadiona.

Karte za istočnu, zapadnu i južnu tribinu i dalje je moguće rezervisati od 10-17 časova putem Call centra sve do ponedeljka 15. avgusta do 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: