Fantasy Premijer liga na B92

Nova fudbalska sezona počinje širom Evrope, zajedno sa njom stiglo je doba za fantasy fudbalske igre na sajtu B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.08.2011.

09:27

Default images

Već smo vas navikli da detaljno pratite najjaču i najatraktivniju svetsku ligu kroz Fantasy premijer ligu, izuzetka neće biti ni ove sezone.

Iako se na Ostrvu događaju stvari koje su fudbal bacile u drugi plan, nema nikakve dileme da će takmičenje koje privlači pažnju stotina miliona i obrće stotine milijardi brzo uspostaviti redovan sistem funkcionisanja.

Premijer liga je prošle sezone bila istinski spektakularna – ako kvalitet najjačih ekipa nije bio toliko izražen, to je nadoknađeno izuzetnom izjednačenošću, a iznenađenja koja su se dešavala tokom cele sezone učinila su i ovu igru dodatno uzbudljivom.

Prošle sezone Fantasy premijer ligu na B92 igralo je 8086 timova, među kojima gotovo dve trećine navija za nekog od članova „velike četvorke“. Najbrojniji su bili navijači Mančester junajteda, kojih je bilo bezmalo 2000, Liverpulovih pristalica bilo je preko 1400, a Arsenal i Čelsi su gotovo poravnati na nešto ispod 1300.

Čak šest timova imalo je manje od 50 prijavljenih navijača – najmanje je pristalica Boltona, svega 22, za Blekburn navija 30, a za Vigan i Vest bromvič Albio po 31 učesnik naše igre.

Uz dosadašnju srpsku koloniju koju predvode zvezde Nemanja Vidić i Bane Ivanović, regionalne majstore kakvi su Luka Modrić i Edin Džeko, sada su u Englesku stigli novi ljubimci navijača sa ovih prostora, koje predvodi Radosav Petrović.

Na Ostrvo su stigle i nove zvezde sa kontinenta – David de Hea, Serhio Aguero, Žervinjo, Romelu Lukaku, Doni…

Promena sistema igre u odnosu na prethodne sezone nema – učinak vaše ekipe zavisi od toga koliko vremena na terenu provedu vaši igrači, koliko pogodaka postignu, nameste ili prime.

Budite uz B92 i igrajte se sa nama!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: